Παπαφλέσσα 1, Λαμία, Ελλάδα
+30 2231034291 & +30 6986409700
Δράση στον Πολιτιστικό Σύλλογο Νέου Κρικέλλου

        

"Λίγο πριν το Άγιο Πάσχα, ο Εκπολιτιστικός Επιμορφωτικός Σύλλογος Νέου Κρικέλλου,   φιλοξένησε ένα όμορφο πασχαλινό γεγονός στην πλατεία του χωριού. Παιδιά και ενήλικες ενώθηκαν! Πραγματοποιήθηκε ένας απολαυστικός αγώνας κυνηγίου κρυμμένων αυγών. Τα χαμένα αυγά ήταν καλά κρυμμένα σε κάθε γωνιά της πλατείας, περιμένοντας να ανακαλυφθούν από τους ενθουσιώδεις συμμετέχοντες.

Μετά το κυνήγι αυγών, ακολούθησαν ομαδικά παιχνίδια και δραστηριότητες. Η αίσθηση της κοινότητας και η χαρά της εορτής έδωσαν ζωντάνια σε αυτή την ξεχωριστή μέρα πριν το Πάσχα.

Το πασχαλινό bazaar συνέβαλε στη γιορτινή ατμόσφαιρα, προσφέροντας μοναδικά χειροποίητα πασχαλινά προϊόντα, για όλη την οικογένεια. Ήταν μια όμορφη ευκαιρία για την τοπική κοινότητα να συναντηθεί, να γιορτάσει και να δημιουργήσει υπέροχες αναμνήσεις πριν από το Άγιο Πάσχα!

Τίμησαν με την παρουσία τους ο βουλευτής Φθιώτιδας κ. Σαρακιώτης Ιωάννης, ο Περιφερειακός Σύμβουλος κ. Ταξίδης Χρήστος, ο Πρόεδρος Δ.Σ. Δήμου Λαμιέων κ. Πρέντζας Σεραφείμ, οι Αντιδήμαρχοι κ. Ποντίκας Γεώργιος, κ. Κυρίτσης Δημήτριος, κ. Σγάγιας Γεώργιος, κ. Τζουβάρας Αχιλλέας και οι Εντεταλμένοι Σύμβουλοι Δήμου Λαμιέων κ. Στεργίου Αθανάσιος, κ. Θεοδώρου Στέργιος, κ. Κουτκιάς Ιωάννης.

Εκφράζουμε τις ειλικρινές μου ευχαριστίες στον Εκπολιτιστικό Επιμορφωτικό Σύλλογο Νέου Κρικέλλου για την φιλοξενία τους, την αμέριστη εμπιστοσύνη και την αγάπη τους. Η στήριξή τους είναι πηγή έμπνευσης και δύναμης για όλους μας που αγαπούμε τον πολιτισμό. Ευχαριστούμε για την υποστήριξη και την ευγένειά σας!"

Αφήστε μια απάντηση

Η ηλ. διεύθυνση σας δεν δημοσιεύεται. Τα υποχρεωτικά πεδία σημειώνονται με *